tisdag 9 oktober 2007

Sticker i halsen...

...som Robert Gustafsson sa så roligt. Har i ett par dagar haft lite stick i halsen vilket är enerverande. Antingen får man bli förkyld eller så får det va, tradit är det.
Var på vårdcentralen idag med minstingen, laktosintolerant var prognosen som vi numera konstaterat. Får man tänka på vad man stoppar i honom men det ska nog gå bra dessutom finns ju chansen att det växer bort så....

Hade en lugn dag idag på grund av detta. Lite fackexpeditionen, McDonalds, lite jobb och sedan hem. Nu ikväll har det varit styrelsemöte med Stocka och sedan hem för ett nytt avsnitt av House på fyran. Gillar inte när det blir "to be continued" i TV-serier som det blev idag. Nu MÅSTE jag titta nästa vecka igen.
Annars var ju en TV-höjdare igår när Fredrik Wikingsson i TV åt av sin egen skinka, motbjudande men ändå kittlande. Hade aldrig gjort det själv men han hade inga problem att tugga i sig av sig själv....galet!!

Veckans visa ska jag inte glömma för er som längtat:
Foo Fighters - The pretender. Första singeln från nya plattan, typisk Dave Grohl låt som sitter som en keps på en större arena. Hatten av och god natt!!

2 kommentarer:

Malof sa...

Får väl hoppas att du inte dragit i dig klorin!

Trist med den lille, hoppas det blir bättre med åren!

Angående Fredrik Wilkinsson så kan man bara konstatera vilken låg nivå det är på det programet...

Malof sa...

Wikingsson menade jag förstås =/