måndag 30 juli 2007

De e måndagmorgon....

Efter en sen hemkomst i lördags, efter ytterligare att ha lagt ett bröllop till handlingarna (de var lite sega i början men vi fick igång dem rejält och fick till och med bränna av en AC/DC!), blev det en något längre söndag i sängen.
Söndagen ägnades annars åt hemmasysslor, frun var duktig att måla och riva i ladan så nu får vi se om det kommer upp någon ny gavel under dagen (iaf början till en ny...).

Avslutade kvällen med öl, smördegsinbakad lax, marängsuisse, konjak och till sist chips och grogg (Absolut Pear, tranbärsjuice, pressad lime, 7-Up). På TV:n visades filmen Music & Lyrics med Hugh Grant & Drew Barrymore, en "chick-flick" men helt OK ändå. Gick sedan och la mig med Stieg Larsson i öronen, måste ha somnat för Sara väckte mig och frågade om boken var bra.....men den är bra var bara trött!
Har varit i tidningen två gånger på två dagar med Stockamöllan, kul för föreningen att det blir lite publicitet kanske det kan generera till lite nya spelare.

Veckans visa:
Är fortfarande färgad av konserten i fredags, det var oootroligt bra! Därför blir det er uppgift att fixa fram "Black city" med Mustasch, skruva upp stereon till 11 och njut!
Fredrik

Inga kommentarer: