måndag 20 augusti 2007

Ny vecka, nya insatser

Slutet på veckan kunde varit bättre...det började så bra med tre himmelsblå poäng mot BP följt av en trevlig spelning på Trollenäs slott.

Efter sen frukost och en ännu senare lunch såg man Man City spöa Man Usa med 1-0 vilket gjorde att man riktigt frossade av lycka, dock fick mitt Hattricklag Billinge Kickers stryk hemma med 2-4 (dock mot serieledarna...).
17.00 så dags för dagens höjdpunkt, Liverpool-Chelsea på ett som vanligt härlígt Anfield. Pool spelade fantastisk fotboll, ett tight försvar och snabba spelvändningar. 1-0 rullades in av den nya gullgrisen Fernando Torres, snacka om att det skreks hemma i soffan. I andra halvlek var det rullgardin ner....en pajas i svart avgjorde matchen när han, horribelt nog, blåste straff till Chelski!!! Sedan var den dagen förstörd, 1-1 OK resultat men på sättet det blev, OFATTBART!! Måtter Mr. Styles inte döma Liverpool fler gånger.....

Kvällen blev dock något lyckad med lite gräsklippning samt två avsnitt av 100 höjdare säsong tre. Mest minnesvärt: ett klipp med Borat som testade dating in US and A, asgarv!!

Veckans tips: har trillat in på Magnus Ugglas blogg på sistone, meget rolig!

Veckan visa: kanske Ugglas bästa låt någonsin "Ge livet en chans", underbar glam-låt med en fantastisk gitarrslinga. "Vi njöt av att folk kallade oss fjollor, popoffer, tokiga stollar. Hela livet var en dans och vi gav det en chans"

Inga kommentarer: