måndag 27 augusti 2007

Fattig men lycklig

Efter en mycket lyckad, men kort, spelning fick man sova liiite längre än vanligt igår. Onkel Per knackade på dörren vid 09.30 och vid 10 stod det klart att kylen var dömd till undergång :-(

Det blev att ta på paltorna, hyra släp på Statoil och bege sig till Siba i Lund. På något sätt är man ju alltid i underläge när man är tvungen att handla något sådant. Det blev nu ett riktigt storköp med en kyl och en frys av det tyska kvalitetsmärket Bosch (!?!?). Det blev ju bra men dyrt....nu får det hålla ett bra tag!!

Kvällen bjöd på ugnsstekt kyckling med kroketter och mangosås. Började titta på Die Hard 4.0 men den får man nog se klart en annan dag...somnade gott!

Nu "jobb" och sedan hemfärd, idag blir det fisk till middag så man kan bli ännu smartare....

Sportrapportering: Liverpool vann bekvämt i lördags mot Sunderland med 2-0, skador på försvarna Carragher och Hypiää inte bra dock. Barcelona "bara" 0-0 mot Racing, snudd på katastrof. Malmö mot AIK 1-3, där rök guldet!! Malmö har "bara" 10 poäng upp till toppen om man vill se det positivt men det är 10 p ner till botten........SKÄRPNING!!

Veckans visa:
En klassisk hårdrocksdänga från brittiska Thin Lizzy med Phil Lynott i spetsen. Två och en halv minuts njutning av hög klass, "Don´t believe a word". Vilket gitarrsolo, SUPERKLASSE!!

1 kommentar:

Malof sa...

Du undervisar väl inte i matte?

MFF har 6p till toppen och 9p ner, 7 omgångar kvar att spela dvs. 21p att spela om. Men MFF:s nedåtgående trend håller nog i sig, de är inte bättre än så och hela Sverige skrattar =)

HIF har lika många poäng som MFF men har en uppåtgående trend vilket "kan" leda ända till guldet. I varje fall en plats bland de fyra bästa. Forza HIF =D