söndag 12 augusti 2007

In i hjulet igen :-(

Sista dagen i frihet, imorgon blir det tillbaka till kneget igen...inte speciellt inspirerande.

Igår var det stora utflyktsdagen. Bilen åkte iväg till Kåseberga men vi lämnade Ale stenar tills nästa gång, det var ju hyfsat varmt...istället blev det Glemmingebro och Olof Viktors. Fantastiskt ställe med oootroooliga mackor och kakor. Barnen åt köttbullemackor, Sara en ostmacka och själv körde jag macka med kycklingfilé och en islatte till detta, smarrigt!!

Sedan blev det Premier League-premiär, Aston Villa-Liverpool. De röda spelade hyfsat i första lite darrigare i andra och det höll på att straffa sig. Nu blev det 1-2, ett läckert mål i slutet av Captain fantastic Steven Gerrard! En perfekt början på säsongen, är det dags i år?!?

Kvällen/natten var det gig på Bosetorp på ett 50-års kalas. Det blev en hyfsad tillställning och bandet gjorde som vanligt en stabil insats. Mycket kasedans men dock liite tryck mot slutet. Nu är anläggningen betald så nu blir det bara klirr i kassan hädanefter vilket är mycket trevligt :-)

Nu snart lunch och Lukas ska på kalas, senare ikväll blir det kalas i Röstånga, Anna fyller 39 (!!) och bjuder nog på tårta!

Bästa musiken från igår:
Go for the soul - Andreas Johnson (på väg till Glemmingebro)
Brown eyed girl - Midas (rykande version från 50 års festen)
License to kill - Gladys Knight (nattradio P3)

3 kommentarer:

Malof sa...

Ut ur discot in i verkligheten!

Visst är det skönt att semestern/lovet är över? =/

Fredriks blogg sa...

LOK???

Malof sa...

Japp!