torsdag 27 december 2007

Snart nytt år!!

Efter hektiska juldagar har man landat på en vanlig torsdag igen.

Julafton var, som vanligt, en härlig dag. Glögg, Kalle Anka, massor av julmat, snaps, julöl, klappar, gröt, sprit, kaffe, klenäter, mer sprit och sedan sängen. I år var vi hos svägerskan som in i det sista fixade till julstämningen. Att julen är barnens högtid råder det väl ingen tvekan om, julklappar en masse och nu har man bråda dagar att leka med allt....
Själv blev det kläder för nästan hela slanten, vilket är välkommet. Fick även Jack Daniels fudge som snart ska avnjutas. Har fått lite snor i näsan och lite halsont (igen!!) så vi får se när avsmakningen blir av, provsmakningen var angenäm....

Juldagen var det traditionsenligt rester hos svärföräldrarna innan färden gick mot Stensson och juldagsgiget. Ett av de bättre spelningarna i mitt tycke och promillepöbeln var igång. Somvanligt numera så ska ju folk slåss och juldagen är inget undantag. Trist och tråkigt på alla sätt men det förtörde inte vår lyckade afton.

Annandagen var fylld av slapphet. Hämtade barn och sedan var det tv-soffan resten av kvällen. Boxing-day är det traditionellt fotboll i England och det tackar vi för. Liverpool lyckades få med sig tre poäng från Derby efter mål på övertid samtidigt som både Chelsea och Arsenal bara spelade oavgjort (tyvärr vann Man Utd...).

Nu frukost!!

1 kommentar:

Malof sa...

Tvekade du på Man U =)??
Bästa laget i England. Oavgjort Chelsea-Arsenal, vi i MUSS (Manchester United Scandinavian Suporters) tackar för det precis som ni supportrar till Liverpool FC.

Visserligen svagt av Liverpool som behövde övertid för att slå bottenlaget Derby! Det sämsta laget i Premier League sedan Sunderland åkte ur utan någon vinst!!! Ska Liverpool verkligen ligga så högt i ligan??? Reading verkar vara något bättre, och kanske Everton!

Snart nytt år och kanske ett nytt Liverpool men det skiter jag i!!!!

Go Devils Go!!!!!