tisdag 4 december 2007

I used to love her....

but I had to kill her. En bra låt på vägen till skolan idag i bilstereon. Guns & Roses står för musiken och texten är NÅGOT ironisk. Bra är det i vilket fall som helst.

Halsontet börjar ge sig men snoret hänger fortfarande kvar. Men nu är det bara att uthärda eleändet och hoppas det ger med sig inom en snar framtid. På den negativa sidan kan man väl säga att smaken försvunnit och livet blir ju så mycket tråkigare då.....

Tittade på TV-programmet EKG igår. Gäst var Ebba von Sydow, en synnerligen märklig figur som lever på att spana efter trender. Igår pratade man om trendiga sjukdomar och bara där borde man ju dra öronen åt sig.
Höjdpunkten i programmet var dels Sture som hickat sedan 1990. Han fick genomgå diverse behandlingar innan han under hypnos klarat sig undan denna kramp i mellangärdet. Den andra höjdaren var Erik, som i varje program "forskar" kring olika frågor som folk skickat in. Igår testade han om man kissar på sig när man har handen i ljummet vatten när man sover. Ett practical joke man länge velat testa. Resultat: snustorrt i sängen!!

Inga kommentarer: