måndag 10 september 2007

VM-FEST!?!?!


Kul bild som jag hittade på nätet, Liksåsen (Lixsåsen) klicka på bilden så blir den större!!!!


Öl, fotboll och ostbollar är väl en ganska korrekt beskrivning av lördagskvällen/natten. Krysset kändes väl som en vinst för Danmark, Sverige borde ha vunnit med de chanser de skapade men de andra resultaten gick ju vår så.....nu blickar vi framemot EM nästa år. Nu full koncentration på dam-VM........


Söndagen var full av aktivitet. Bad med minstingen i "stora" bassängen (KALLT!), shopping på ICA, korv och makaroner till lunch, spikande på ladan, finnkamp på TV, Biff stroganoff med hasselbackspotatis, en Matt Damon-film och sedan sängdax.


Nu har man tryckt i sig kalops från Dafgårds (inte han tio-kamparen!) och snart dax att bege sig till ämneskonferensen på skolan, föräldramöte ikväll på Lukas skola, blir nog roligt....


Veckans visa:

Har installerat CD-spelare i bilen, enda kruxet är att den inte spelar brända skivor vilket gjort att man får leta i sina gömmor efter "orginal-skivor"!

Hittade U2:s How to dismantle an atomic bomb i en påse uti i förrådet. En meget bra skiva som rekommenderas å det grövsta. Låten Yahweh är min favvis, fantastisk!!


Inga kommentarer: