torsdag 13 september 2007

Sköna torsdag!

Känns som om solen snart spricker genom molntäcket och att det blir en behaglig dag.

Vet inte riktigt var man ska börja men vi tar väl damerna först:
Vilken plattmatch mot Nigeria, en inställning som är märklig det är ju VM för böveln! Det riktigt stora problemet i dam-fotboll är, enligt mig, det usla försvarsspelet. Ofta är man duktig framåt men bakåt ser det allt som oftast riktigt risigt ut. Tror nu det blir svårt att gå vidare från "dödens grupp", USA väntar imorgon....

Herrarna vann ju igår med 2-1 i Montenegro som landet numera heter. Katastrofal fotboll emellanåt, läkare satt på planen under spel (!), byten som var fullständigt ologiska och ändå vinner man. Fotboll är en märklig sport.
Det ska dock bli skönt och slippa dessa landskamps samlingar och återgå till den vanliga liga lunken igen. Nästa vecka börjar dessutom Champions League, festen kan börja!!

Fick häromdagen ett mail från min gamle gymnasiepolare (kolla bloggen innan) Jonas som nu flyttat klart till Furulund. Han hade en önskan om inspelning av en låt som senare ska skickas in till Schlagern. Låten har en catchy refräng och givetvis ställer man upp med sin pipa kan ju leda till något......låten heter Another train coming .

Ha de gott!

Inga kommentarer: