söndag 2 september 2007

Regnig söndag....


....som om det var en överraskning!

Har precis slitit mig svettig i garaget och konstaterat att Volvon INTE får plats i garaget, detta problem måste lösas innan vintern. Tänker inte stå som en fåne och skrapa rutor.....


Igår var det avslutning på sommarens (!) spelningar. En svettig spelning på Svaneholm. Publiken var i extas och det var många goda lovord från gästerna, mycket kul med uppskattning. Otippat körde vi, tack vare Henriks arr, hiten "Ghostbusters" av den gamle skojaren Ray Parker Jr vilket var en av höjdpunkterna igår. Avslutade kvällen med en Chorizo och ett glas mjölk innan bilen gick hem till Billinge igen, hemma 03.30 och somnade mycket gott!

Bara att konstatera att sommarens gig varit roliga och igår lät vi bättre och tightare än någonsin, synd att sluta nu :-( Nu får vi rikta in oss på framtida gig, idéer finns så det är bara att köra på!!


Liverpool spöade skiten ur Derby igår, 6-0 och två mål av det strålande nyförvärvet Fernando "El Nino" Torres och nu leder vi Premier League!

Annars var det blytugnt för de himmelsblå, "bara" 0-0 mot Trellehåla och nu lär väl Sören gå....iofs tror jag inte att det hjälper att byta tränare med så lite kvar av på säsongen men det är ju allt vanligare att så sker så jag blir inte förvånad. Inför nästa säsong vill jag se Jonas Thern som tränare, det hade nog varit bra!

Friidrotts-VM i Japan även det en besvikelse i det stora hela. Svenskarna gjorde återigen en platt insats, Kajsa och Emma 7:a på blygsamma 1.94!! Däremot synd om spjutkastaren som var 12 cm från att få kasta sista tre kasten.


Nu ska jag chilla resten av söndagen så man kan ta itu med jobbet imorgon!

Inga kommentarer: