söndag 24 augusti 2008

En helt vanlig söndag....

Hade en riktigt lång lördagskväll/natt igår. Det var bröllopsgig på Illstorps Lustträdgård. Eftersom Henrik, den ordinarie trummisen, var i Stockholm var det min gamle skolkamrat Jonas Holgersson som vickade. Han gjorde det med den äran, vilket trumlir den killen har alltså!!
Blev dock inte jättemycket lir då det som vanligt drog ut på tiden med mat, tal och kaffe. Men i det stora hela en schysst kväll men lite sköna stålar på fickan. Dock ligger ju stället långt utanför någon civilisation så det blev en lång natts färd mot Billinge.

Idag hade vi sedan bestämt oss för att åka och titta på bilar. Vi har varit trogna Volvo länge men tänkte nu vidga våra vyer då V70:n börjat rulla långt (16700) och servicen/lagningarna blir allt dyrare. I Sydsvenskan såg vi att Mårtensson bil i Hörby hade bra dealar på inbytta bilar så det bar iväg ditåt. Med ett öppet sinne tittade vi på allt från Peugeot och Renault till Toyota. Vi bestämde oss till sist för att prova en Renault Megane som vi gillade. När vi så gick in för att hämta nycklarna såg vi den: en Skoda Octavia. Provsatt den och insåg att den nog inte var så tokig. Efter en åktur skrevs papperna och bilen är vår att hämta imorgon, en 06 som gått ca 3600 mil. Som vanligt gör man en dålig affär men Sara lyckade förhandla till sig både dragkrok och nya vinterdäck!

Nu har vi haft syrran med familj på lite söndagsmiddag och sedan bänkar jag mig framför TV:n för att sammanfatta OS sedan tror jag sängen pockar på uppmärksamhet....

Inga kommentarer: