söndag 15 april 2007

En helg hos oss

Söndagkväll och lugnet har sänkt sig i hemmet, "pågarna" sover och frun är på jobbet. Helgen har varit hyfsat hektisk:

Lördagen startade med plantering av diverse saker såsom solrosor, popcorn (dvs majs!), rödbetor, morötter, rädisor, sockerärtor och bönor. Allt hoppas vi gror så vi kan njuta av dem hela sommaren!!
Efter det landade en halv gris i köket (tack Jarl!) som skulle frysas in och fixas med. Sedan fotboll på TV tyvärr hade Liverpool ingen vidare dag utan fick gå mållösa mot Manchester City (tröst för Isaksson i City-målet).
Obligatorisk grillning på kvällen, fina karréer som med en hemmagjord marinad blev väldigt lyckade, fick beröm av Anna som var på besök och det är ju en fjäder i hatten! Berömmet alltså :-)

Söndagmorgon och frun hade varit och köpt nybakade Ciabata som det mumsades på. Stinn och fin begav man sig till Troels för att bära lite gipsplattor till hans bygge, svettigt i värmen!
Sedan fick jag äntligen utemöblerna färdigoljade så nu finns de på plats på terassen, YES!
Efter ett kort besök i metropolen Eslöv var det så dags för att sätta in våra nyinköpta dörrar eller rättare sagt grannen Leif satte in dörrarna och jag var hantlangare......men fint blev det!!

Ännu en vecka att lägga till handlingarna och imorgon ser vi fram emot klädsim med Lukas och MFF:s första himmamatch för säsongen. FORZA MALMÖ -- HEJA DI BLÅE!!

PS Grattis på din dag Kaj!! Synd att Spurs tappade viktiga poäng :-( DS

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack!!