söndag 29 april 2007

En vecka går fort!


En klyscha men veckan har fullkomligt flugit förbi. Fram till torsdag var det bara jobb och slit. Jobbade som kursledare för Läraren i fokus och fick då chansen att äntligen få sova över på Stensson i Eslöv, en ganska angenäm upplevelse faktiskt!!
På torsdagkväll smällde det dock till med The Ark på Mejeriet, försökte att ta några bilder men som ni ser blev de ganska dåliga. Till skillnad från bilderna så var arken i högform, suveräna som vanligt (har sett dem 3 gånger innan!). Störst jubel för kvällen var ju inte helt oväntat "The worrying kind" men bäst i mitt tycke var "One of us i gonna die young", "Clamour for glamour" och "New pollution". Sent i säng blev det iaf och fredagen på jobbet kändes så där lagom tung!!
Helgen har sedan gått i makligt tempo, tyvärr förlorade Pool men de laddade förhoppningsvis inför CL-semin på tisdag. Däremot överträffade MFF mina förväntningar med att tvåla dit AIK med hela 4-0, HARLIGT!!
Ikväll laddar vi micron med popcorn och låter TV:n stå för underhållningen, imorgon är det ju amatörernas afton så proffsen får väl gå och titta på något bål innan sängen på nytt pockar på uppmärksamheten.....

Inga kommentarer: