tisdag 19 februari 2008

Låtletande

Mitt festband, dvs inte hårdrocksbandet, håller osm bäst på att byta ut repertoaren lite vilket innebär en massa letande och förslag fram och tillbaka innan man hittar "rätt" låtar. Idag är listan 26 låtar lång och den lär bli längre.....mycket längre......

Varför då så många nya låtar? Alltid bra att ha en diger spellista när man är ute och spelar. Rätt vad det är så önskar folk en låt som man kan ta sig igenom utan att skämmas för mycket :-)

Pojkarna och jag har idag varit på lekplatsen, gungat och åkt kasebana samt fikat. Gott väder så det var trevligt. Till kvällsmat blev det nybakade scones som blev supergoda! Senare ikväll Champions League match mellan Liverpool och Inter. Med tanke på Pools svaga form kan det bli en hemsk kväll...vi får väl se. Imorgon lutar det åt det nya badet i Höör. Vi tänkte göra som pensionärerna och hänga på låset klockan nio innan packet, dvs skolbarnen som också har lov, kommer!
Senare är vi bjudna på restaurang av svärfar som fyller år. Det blir grekiska Ellada i Eslöv. Souvlaki kanske definitivt tsatziki!

Inga kommentarer: